Traducator autorizat engleza

Traducator autorizat engleza

joi, 19 martie 2015

Cassidy.ro

Cine nu-si aduce aminte cu drag de anii studentiei, de noptile pierdute prin discoteci sau de cele cand citeam pana in zori cursurile fiindca aveam un examen sau colocviu?
Da, anii au trecut si acum copiii mei merg la randul lor la facultate. Au fost momente placute cand luam examenele cu note mari dar si momente nu tocmai placute cand trebuia sa merg in vara sau in toamna la o reexaminare.
Dar au trecut 4 ani foarte repede. Imi amintesc si acum ce emotii aveam la balul Bobocilor din anul I! Au mers toate fetele din grupa si a fost o seara de neuitat.
Ce forfota a fost la mine acasa cand au venit inca 2 colege ca sa ne alegem toaletele pentru bal! Am ales cassidy.ro un site unde am gasit exact ce aveam nevoie.https://www.cassidy.ro/haine-si-accesorii/
Prima colega a ales o rochie de culoare albastru inchis https://www.cassidy.ro/rochie-quilted-sides-dark-navy/    care era confectionata din material elastic si era croita lejer, usor evazata cu maneca lunga si fasii din material matlasat in jurul bustului si la talie. Rochia se incheia intr-o parte avand fermoar. A costat 52,10 lei.
A doua colega, Roxana, a ales sa cumpere o rochie mulata pe corp care sa-i scoata in evidenta silueta.     https://www.cassidy.ro/rochie-glam-light-gold/   Rochia era confectionata ca si prima din material elastic si avea model si un fir argintiu pe toata suprafata ei. Aceasta a costat 54,40 lei.
In sfarsit eu mi-am ales o rochie confectionata dintr-un material texturat, cu dantela la maneci si in partea de sus. Era croita pe corp si evazata in partea de jos. https://www.cassidy.ro/rochie-lace-waist-brown/    In talie rochia avea o fasie de dantela si se incheia la spate cu fermoar.  Rochia care mi-am ales-o eu a costat 57,80 lei.  Dupa ce ne-am ales aceste rochii am facut comanda. Aceasta a sosit a doua zi. Aveam mari emotii toate trei si iata ca seara mult asteptata a sosit. Au venit din nou la mine acasa ca sa le dau comanda. Rochiile erau extraordinare. Ne-am imbracat, ne-am aranjat parul cu drotul si putin fixativ ca sa fim cat mai naturale. Apoi ne-am aplicat putin fond de ten, fard de pleoape in ton cu rochiile si fard de obraz. Am folosit si un parfum de marca cunuante florale si gata. Eram pregatite pentru seara cea minunata.
 Am luat un taxi si am ajuns la locul unde se dadea balul. Toti eram tineri si frumosi si plini de emotii. Chiar din grupa noastra, Roxana, a fost aleasa Miss. Intr-adevar s-a descurcat de minune si normal frumusetea si tineretea ei isi spuneau cuvantul. Am dansat toata noaptea, am servit la masa gustari alese si putina sampanie. Ce frumos a fost! Intr-adevar de neuitat!














2 comentarii: